Nycklar, dörrskylt & reklam

Dörrnyckel
Varje lägenhet har en unik nyckel, som passar till entré-, vinds och källardörrar i den del av huset du bor. Nyckeln passar också i portar och badrum.
Vill ni använda samma nyckel till lägenhetsdörren, kan man skaffa en “cylinder”, kostnad ca 1000:- NOKAS, Lås-Aktuellt, Sallerupsvägen 2, 212 18 Malmö

Extra nycklar beställs genom styrelsen.
Vill du ha en extra portnyckel, som även passar till badrum och entre- vinds och källardörrar i “din del” beställer du den av styrelsen. Denna portnyckel kostar ca 300:-

Postfacksnyckel
Dessvärre har vi inte reservnycklar till postfacken men vi kan byta lås och då följer det med två nycklar. Beställ nytt lås genom styrelsen. Detta kostar ca 350:-.

Dörrskylt
De namnskyltar vi i föreningen använder är svarta med förgyllda bokstäver Storlek 25 x 5 cm. Priset är ca 1100: -.
Leverantör är: Frese Skyltar AB, Bariumgatan 13, 213 64 Malmö. Tfn 040-14 32 70 e-post info@freseskyltar.se Uppge att skylten skall användas i Bf. Hemfrid.

Observera! Skylten betalar du själv direkt till Freeses.

Postfack
Namnet är viktigt. Ni som har inneboende, blivit sambo eller hyrt ut lägenheten etc. skall meddela styrelsen, så ändrar vi namnen. Vill du själv göra en tillfällig justering; klipp till en lapp ca 15 mm bred, skriv de rätta namnen och peta ner lappen i plastlisten.

Reklam
Vill du få reklam i ditt postfack, tar du upp namnlisten och viker fliken över den röda markeringen.

Gratistidningar
Vill du slippa gratistidningar, kontakta då styrelsen så sätter vi upp en skylt på ditt fack.